Toont alle 5 resultaten

Welkom bij onze categorie 28 inch fietsen! Hier vindt u een uitgebreide selectie van fietsen voor tieners en volwassenen die op zoek zijn naar een fiets van goede kwaliteit en een goede prijs.

Onze 28 inch fietsen zijn geschikt voor mensen vanaf ongeveer 13 jaar oud met een lichaamslengte vanaf 1.50 meter. Deze fietsen zijn ideaal voor dagelijks gebruik, zoals naar school, werk of voor een gezellige fietstocht in het weekend.

Wij bieden een gevarieerde selectie fietsen aan in verschillende kleuren en uitvoeringen, zoals onze Volare Lifestyle Meisjesfiets in zand of jeans blauw met 3 versnellingen, onze Volare Oma Classic Meisjesfiets in licht blauw of mat zilver, en onze Volare Lifestyle Jongensfiets in zwart, grijs of Tiener met een lage zadelstand en 3 versnellingen.

Naast onze standaardmodellen bieden wij ook speciale uitvoeringen, zoals onze Volare Lifestyle Meisjesfiets met een mandje aan de voorkant en onze Volare Lifestyle Jongensfiets met een bagagedrager achterop.

Onze 28 inch fietsen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden daardoor een goede kwaliteit. Ze zijn ook allemaal voorzien van een stevig frame, goede remmen en kwalitatief hoogwaardige banden. Dit zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid tijdens het fietsen.

Bovendien zijn onze fietsen ook nog eens betaalbaar en bieden wij ze aan tegen een scherpe prijs. U kunt dus genieten van de kwaliteit en veiligheid van een goede fiets zonder uw portemonnee te hoeven legen.

Kortom, als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige 28 inch fiets, bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en vind de perfecte fiets voor uw behoeften.