Resultaat 1–12 van de 27 resultaten wordt getoond

Accessoires voor kinderfietsen zijn niet alleen een leuke toevoeging, maar ook functioneel. Ze geven de fiets van jouw kind een persoonlijk tintje en maken het fietsen nog leuker. In onze categorie accessoires vind je een uitgebreid aanbod aan fietsaccessoires voor jongens en meisjes, van fietsbellen tot mandjes en streamers.

Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan fietsbellen, met populaire thema’s zoals Disney’s Cars, Paw Patrol en Spider-Man. Maar ook voor de meisjes hebben we schattige fietsbellen zoals Disney’s Minnie Mouse en het vrolijke Windmolentje van Frozen 2. Naast fietsbellen bieden we ook fietstoeters aan, verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen.

Een populaire categorie binnen onze accessoires is de fietsmanden. We hebben gevlochten rieten fietsmanden in zowel groot als klein formaat, in verschillende kleuren en designs. Naast de gevlochten rieten fietsmanden, bieden we ook leuke plastic mandjes aan in verschillende kleuren en designs.

Naast manden en bellen bieden we ook handvatstreamers, bloemen guirlandes en poppenzitjes aan. Onze accessoires zijn niet alleen leuk, maar ook van hoge kwaliteit en veiligheid. Zo kun je erop vertrouwen dat jouw kind veilig en stijlvol de weg op gaat met onze accessoires.

Bestel nu onze leuke accessoires voor de fiets van jouw kind en maak de fietsritjes nog leuker en persoonlijker!