Showing all 2 results

Dames- en herenhelmen zijn een onmisbaar accessoire voor elke fietser, of je nu regelmatig fietst of af en toe op de pedalen stapt. Niet alleen biedt een helm bescherming bij een eventuele valpartij, het kan ook een stijlvolle toevoeging zijn aan je fietsoutfit. In de categorie dames- en herenhelmen vind je dan ook een ruim aanbod aan helmen in verschillende kleuren, maten en stijlen.

De veiligheid van de fietser staat bij ons voorop. Daarom zijn al onze helmen voorzien van een veiligheidscertificaat en voldoen ze aan de Europese veiligheidsnormen. Zo weet je zeker dat je met een gerust hart op pad kunt gaan. Daarnaast hebben we ook helmen met extra functies, zoals ventilatieopeningen voor verkoeling tijdens warme zomerdagen en een verstelbaar sluitsysteem voor de perfecte pasvorm.

Of je nu op zoek bent naar een opvallende helm in een felle kleur of juist liever kiest voor een meer neutrale look, in onze collectie dames- en herenhelmen is voor elk wat wils te vinden. Zo hebben we bijvoorbeeld de Salutoni Dames Fietshelm in een combinatie van blauw, wit en roze, die niet alleen veiligheid biedt, maar ook nog eens een echte eyecatcher is. Ook onze Volare Fietshelmen zijn unisex en verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals groen en blauw.

Kortom, of je nu op zoek bent naar een stijlvolle helm voor dagelijks gebruik of een sportieve helm voor op de racefiets, in de categorie dames- en herenhelmen vind je het allemaal. En met onze veilige en comfortabele helmen kun je met een gerust hart genieten van je fietstocht.

 31,46 Inc 21% BTW
 34,95 Inc 21% BTW