Showing the single result

Als ouder wil je niets liever dan dat je kind veilig kan fietsen. Het dragen van een fietshelm is hierbij een belangrijk onderdeel. Voor kinderen met een extra kleine hoofdmaat kan het lastig zijn om een geschikte helm te vinden. Gelukkig biedt de categorie Extra kleine helmen op onze website uitkomst.

De Extra kleine helmen categorie bevat helmen speciaal ontworpen voor kinderen met een hoofdomtrek tussen de 47-51 cm. Deze helmen zijn kleiner dan de standaard kinderhelmen en sluiten daarom beter aan op het hoofd van jouw kind. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort, maar ook voor een betere bescherming bij een eventuele val.

Bij ons vind je diverse Extra kleine helmen in verschillende kleuren en designs. Zo hebben we bijvoorbeeld de Volare Kinder Fietshelm in een blauw-wit kleurencombinatie en in een blauw-roze bloemetjesdesign. Deze helmen zijn niet alleen veilig, maar ook nog eens leuk om te dragen. Bovendien zijn alle helmen in deze categorie van goede kwaliteit en voldoen ze aan de Europese veiligheidsnormen.

Een Extra kleine helm is een belangrijke investering in de veiligheid van jouw kind tijdens het fietsen. Het is daarom van belang om de juiste maat te kiezen en deze goed af te stellen voor optimaal comfort en bescherming. Op onze website vind je hier handige tips en instructies voor.

Bekijk onze Extra kleine helmen categorie en kies de perfecte helm voor jouw kind. Bij vragen staan wij graag voor je klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze. Veiligheid gaat immers boven alles!