Resultaat 1–12 van de 28 resultaten wordt getoond

Jongensfietsen 18 inch – Stoere en veilige fietsen voor jongens vanaf 5 jaar

Op zoek naar een geschikte fiets voor jouw stoere jongen? Bij onze categorie Jongensfietsen 18 inch vind je een uitgebreid assortiment aan fietsen die speciaal zijn ontworpen voor jongens vanaf 5 jaar t/m 7 jaar oud. Met een 18 inch jongensfiets kan jouw zoon zich veilig en comfortabel verplaatsen tijdens zijn avonturen in de buitenlucht.

Onze collectie bevat verschillende modellen en kleuren, zoals de Volare Black Cruiser Kinderfiets, de Batman Kinderfiets, de NERF Kinderfiets en de Spider-Man Kinderfiets. Ook hebben wij verschillende fietsen van de Prime Collection, zoals de Volare Cool Rider Kinderfiets, de Volare Blaster Kinderfiets en de Volare Miracle Cruiser Kinderfiets. Zo is er voor iedere jongen wel een geschikte fiets te vinden.

Onze 18 inch jongensfietsen zijn veilig en betrouwbaar. Zo beschikken veel modellen over twee handremmen, zodat jouw zoon snel en veilig kan stoppen. Ook zijn veel van onze fietsen voor 95% afgemonteerd, waardoor de fietsen snel gebruiksklaar zijn.

Naast veiligheid en betrouwbaarheid is het natuurlijk ook belangrijk dat een fiets er stoer uitziet. Onze jongensfietsen zijn speciaal ontworpen om aan de stoere wensen van jongens te voldoen. Zo zijn er fietsen met coole prints en in opvallende kleuren, zoals de Volare Sportivo Kinderfiets in Neon Groen Zwart of de Volare Thombike Kinderfiets in Zwart Oranje.

Een 18 inch jongensfiets is ideaal voor jongens vanaf 5 jaar t/m 7 jaar oud en met een lengte van ongeveer 110 cm. Door de juiste maat fiets te kiezen, kan jouw zoon veilig en comfortabel fietsen. Onze jongensfietsen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn speciaal ontworpen om jarenlang mee te gaan.

Bij onze categorie Jongensfietsen 18 inch vind je een ruime keuze aan stoere, veilige en betrouwbare fietsen voor jongens. Of je nu op zoek bent naar een coole Batman fiets of een opvallende Volare Sportivo Kinderfiets, bij ons vind je het allemaal. Bestel eenvoudig en snel jouw favoriete jongensfiets online en geef jouw zoon een onvergetelijk cadeau waar hij jarenlang plezier van zal hebben!