Resultaat 1–12 van de 32 resultaten wordt getoond

Jongensfietsen 20 inch zijn perfect voor jongens in de leeftijd van 6 tot 8 jaar. Deze fietsen zijn ontworpen met oog voor veiligheid en comfort en zijn beschikbaar in diverse kleuren en uitvoeringen.

Bij onze jongensfietsen 20 inch collectie hebben we rekening gehouden met de wensen en behoeften van jongens in deze leeftijdscategorie. Van stoere mountainbikes tot sportieve racers, bij ons vindt u een ruim assortiment aan jongensfietsen 20 inch.

De Volare Rocky Kinderfiets in het zwart of grijs uit onze Prime Collection is een van de meest populaire modellen in deze categorie. Met 6 versnellingen, stevige banden en een robuuste uitstraling is deze fiets perfect voor avontuurlijke jongens.

Voor de liefhebbers van snelle auto’s hebben we de Volare Gradient Kinderfiets in zwart-oranje-rood of zwart-geel-groen uitgevoerd met 6 versnellingen. De NERF Kinderfiets in satijn blauw is daarnaast ideaal voor jongens die van een kleurrijke fiets houden.

Ook de Volare Miracle Cruiser Kinderfiets in mat zwart of blauw is een geweldige keuze voor jongens die van cruisen houden. Met de comfortabele zit en de brede banden is deze fiets perfect voor een ontspannen ritje.

Voor de sportieve jongens hebben we de Volare Dynamic Kinderfiets in mat zwart of blauw met 7 versnellingen. En de Spider-Man Kinderfiets in mat zwart met 2 handremmen is perfect voor de fans van deze populaire superheld.

Met onze ruime selectie jongensfietsen 20 inch vindt u altijd de perfecte fiets voor uw zoon. En dankzij onze kwaliteit en aantrekkelijke prijzen, weet u zeker dat u een goede investering doet. Kijk gerust rond op onze website en ontdek ons assortiment jongensfietsen 20 inch.