Toont alle 7 resultaten

Kinderhelmen zijn een essentieel onderdeel van de veiligheid van kinderen tijdens het fietsen. Of uw kind nu een beginnende fietser is of een ervaren fietser, het is belangrijk om de juiste helm te vinden die past bij de leeftijd en maat van uw kind. Bij onze categorie Kinderhelmen vindt u een breed scala aan helmen die geschikt zijn voor kinderen van verschillende leeftijden.

Onze kinderhelmen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, waardoor uw kind de helm kan vinden die het beste bij zijn of haar persoonlijkheid past. Van schattige roze helmen tot stoere grijze helmen, we hebben voor elk wat wils. Onze helmen zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u zeker weet dat uw kind de juiste maat heeft voor een goede pasvorm.

De kinderhelmen die we aanbieden zijn niet alleen stijlvol, maar ook veilig. Al onze helmen voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en zijn ontworpen om de impact van een val of botsing te verminderen. Onze helmen zijn lichtgewicht en voorzien van ventilatieopeningen om uw kind comfortabel te houden tijdens het rijden.

Als ouder is het belangrijk om het goede voorbeeld te geven door zelf ook een helm te dragen tijdens het fietsen. Door uw kind te leren hoe belangrijk het is om een helm te dragen, kan het zijn of haar veiligheid op de weg vergroten. Zorg ervoor dat uw kind altijd een helm draagt tijdens het fietsen en investeer in een kwalitatieve helm die past bij de leeftijd en maat van uw kind.

Bij onze categorie Kinderhelmen vindt u een uitgebreide selectie helmen die uw kind helpen om veilig te blijven tijdens het fietsen. Kies de helm die het beste past bij de stijl en persoonlijkheid van uw kind en geniet van het veilige gevoel dat uw kind goed beschermd is tijdens het fietsen.

 29,95 Inc 21% BTW
 29,95 Inc 21% BTW
 34,95 Inc 21% BTW
 34,95 Inc 21% BTW
 34,95 Inc 21% BTW
 24,95 Inc 21% BTW
 24,95 Inc 21% BTW