Toont alle 5 resultaten

Meisjesfietsen 10 inch zijn perfect voor de jongste fietsers van 1 tot 3 jaar oud. Deze fietsjes zijn speciaal ontworpen voor kleine meisjes die graag op avontuur willen gaan op hun eigen fietsje. De fietsjes hebben een klein formaat, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn voor kleine kinderen.

Onze meisjesfietsen 10 inch zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Zo hebben we fietsjes met prachtige bloemendecoraties, maar ook met afbeeldingen van populaire karakters zoals Peppa Pig, Woezel & Pip, Paw Patrol en Disney Frozen 2. Daarnaast zijn er ook fietsjes met een stoere uitstraling die perfect zijn voor de avontuurlijke meisjes.

De fietsjes hebben een stevig frame en zijn voorzien van een doortrapper systeem. Hierdoor kan je kind gemakkelijk trappen en remmen met de voetjes. Dit zorgt voor een veilige en vertrouwde fietservaring voor je kind. Daarnaast hebben de fietsjes een verstelbaar zadel en stuur, waardoor ze meegroeien met je kind.

Met onze meisjesfietsen 10 inch kan je kind genieten van een geweldige fietservaring en tegelijkertijd leren fietsen op een veilige en comfortabele manier. Onze fietsjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Dit maakt het een duurzame investering voor jou en je kind.

Wil je een meisjesfiets 10 inch kopen? Neem dan een kijkje in ons assortiment en kies de fiets die het beste bij jouw kind past. Met onze fietsen kan je kind veilig en stijlvol de wereld ontdekken!