Resultaat 1–12 van de 35 resultaten wordt getoond

Welkom bij onze collectie meisjesfietsen in de maat 12 inch! Dit is de perfecte maat voor kleine meiden tussen de 2,5 en 4 jaar oud die net hebben leren fietsen. Onze collectie omvat een breed scala aan modellen, kleuren en stijlen om aan de individuele voorkeuren van uw kind te voldoen.

Onze meisjesfietsen zijn speciaal ontworpen om comfort en veiligheid te bieden tijdens het fietsen. Alle fietsen zijn uitgerust met stevige en duurzame frames die zorgen voor stabiliteit en een gemakkelijke controle tijdens het rijden. Bovendien zijn de fietsen voorzien van een comfortabel zadel en stevige handvatten, waardoor uw kind zich op haar gemak voelt tijdens het fietsen.

Naast comfort en veiligheid bieden onze meisjesfietsen ook een grote dosis plezier! Kies uit verschillende modellen met opvallende kleuren en mooie designs, zoals de Volare Heart Cruiser Kinderfiets, de Disney Frozen 2 Kinderfiets en de Paw Patrol Kinderfiets. Deze fietsen zijn niet alleen leuk om op te rijden, maar zijn ook geweldig om mee te pronken bij vriendjes en vriendinnetjes.

Onze meisjesfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties, waaronder 95% afgemonteerd, met twee handremmen en met een doortrapper. Kies de configuratie die het beste bij uw kind past en geniet van het gemak van het gebruiksklaar afgeleverd krijgen van de fiets.

Bij onze meisjesfietsen draait het allemaal om kwaliteit en klanttevredenheid. We werken samen met gerenommeerde fabrikanten die hoogwaardige materialen en vakmanschap bieden, waardoor we fietsen van topkwaliteit kunnen leveren die aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen.

Koop vandaag nog een meisjesfiets van 12 inch en maak van de eerste fietservaring van uw kind een onvergetelijke en leuke gebeurtenis!