Toont alle 12 resultaten

Welkom bij onze categorie meisjesfietsen van 20 inch! Hier vindt u een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsfietsen die perfect zijn voor meisjes tussen de 6 en 8 jaar oud. Onze fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen om aan de voorkeuren van elke jonge rijder te voldoen.

Onze fietsen zijn ontworpen met het comfort en de veiligheid van uw kind in gedachten. Ze zijn voorzien van zachte zadel, stevige handvatten en betrouwbare remmen om uw kind veilig te houden tijdens het rijden. Met onze 20 inch fietsen kunnen kinderen op een leuke en gezonde manier genieten van buitenactiviteiten terwijl ze hun motoriek en coördinatie verbeteren.

Onze Prime Collection bevat fietsen met extra functionaliteiten zoals handremmen, 7-versnellingen, en mat zwarte afwerkingen die een trendy look geven. Voor degenen die een meer klassieke stijl zoeken, hebben we de Oma Classic-serie met een tijdloos ontwerp dat bij elke outfit past.

Bijna alle fietsen zijn voorgemonteerd, waardoor de fiets snel en gemakkelijk in elkaar kan worden gezet. Onze 20 inch meisjesfietsen zijn perfect voor kleine avonturiers die de wereld willen verkennen en ondertussen de nodige vaardigheden willen ontwikkelen.

Of het nu gaat om een roze, groene, blauwe of zwarte fiets, bij ons vindt u gegarandeerd de perfecte meisjesfiets van 20 inch voor uw kind. Bekijk ons assortiment en maak uw keuze!