Toont alle 7 resultaten

Welkom bij de categorie Onderdelen van onze kinderfietsen webshop. Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw kinderfiets in topconditie te houden. Van binnenbanden tot fietsbelletjes, van trappers tot zadels, wij hebben het allemaal!

Onze onderdelen zijn geschikt voor kinderfietsen van verschillende merken, waaronder Volare en Disney. Door onze ruime selectie kan je gemakkelijk de juiste onderdelen vinden voor jouw fiets. Bovendien zijn al onze onderdelen van hoge kwaliteit en gaan ze lang mee, waardoor je kind veilig kan blijven fietsen.

Of je nu een lekke band hebt of je fietsbel is kapot, wij hebben het onderdeel dat je nodig hebt. Onze binnen- en buitenbanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je altijd de juiste maat kan vinden voor jouw fiets. Daarnaast bieden we ook een ruime selectie aan fietsbelletjes en fietstoeters, waarmee jouw kind veilig kan navigeren in het verkeer.

Naast onderdelen voor reparaties, bieden wij ook accessoires aan om jouw kinderfiets te personaliseren. Denk hierbij aan gekleurde fietsmanden, handvatstreamers en zelfs poppenzitjes. Hierdoor kan je de fiets van jouw kind helemaal naar wens aanpassen.

Onze webshop biedt niet alleen een ruime selectie aan onderdelen, maar ook een gebruiksvriendelijke zoekfunctie waarmee je gemakkelijk het juiste onderdeel kan vinden. Bestel vandaag nog en wij zorgen dat het onderdeel snel bij je thuis wordt geleverd, zodat jouw kind veilig en snel weer de weg op kan.

Kortom, bij onze categorie Onderdelen vind je alles voor het onderhoud en personalisatie van jouw kinderfiets. Onze hoge kwaliteit onderdelen en accessoires maken het gemakkelijk om jouw kinderfiets in topconditie te houden en te personaliseren naar de wens van jouw kind. Bestel vandaag nog en maak fietsen voor jouw kind een nog groter feest!

 5,95 Inc 21% BTW
 24,95 Inc 21% BTW
 24,95 Inc 21% BTW
 14,95 Inc 21% BTW

Accessoires en onderdelen

Ways Reparatiesetje

 0,00 Inc 21% BTW