Toont alle 2 resultaten

Steps zijn een geweldige manier voor kinderen om buiten te spelen, actief te blijven en hun evenwichtsgevoel te verbeteren. In de categorie Steps 16 inch hebben we een ruime selectie van steps voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 4 tot 6 jaar oud.

Onze Volare Steps 16 inch zijn beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen en zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. De Volare Step 16 inch Zwart/Rood is een stoere step met een robuust stalen frame en luchtbanden voor een comfortabele rit. Het heeft ook handremmen voor extra veiligheid en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Voor meisjes hebben we de Volare Step 16 inch Mint Blauw, een schattige step met een elegante kleurstelling. Het heeft een lichtgewicht aluminium frame, een voetrem en een handrem, en is geschikt voor meisjes vanaf 4 jaar oud.

Al onze steps zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om jarenlang plezier te bieden. Ze zijn ook ontworpen met de veiligheid van uw kind in gedachten en zijn uitgerust met remmen en reflectoren om ervoor te zorgen dat uw kind veilig kan rijden, zowel overdag als ‘s nachts.

Of uw kind nu net begint met steppen of al ervaring heeft, onze Steps 16 inch bieden een leuke en veilige manier om buiten te spelen en actief te blijven. Bestel vandaag nog een step en maak uw kind blij met een nieuwe manier om te bewegen en te ontdekken!