Showing all 5 results

Steps met drie wielen zijn een geweldige manier voor kinderen om op een veilige en leuke manier te leren fietsen. Deze steps bieden extra stabiliteit en balans, waardoor kinderen meer vertrouwen krijgen tijdens het rijden. Bij onze collectie Steps met drie wielen vindt u een breed scala aan kleuren en ontwerpen die geschikt zijn voor jongens en meisjes van alle leeftijden.

Een van de populairste steps met drie wielen is de QPlay Future Step. Deze step heeft niet alleen een stoer ontwerp in zwart en groen, maar heeft ook led-verlichting waardoor uw kind goed zichtbaar is in het donker. Daarnaast heeft deze step een verstelbaar stuur en zadel, waardoor hij gemakkelijk meegroeit met uw kind.

Voor de jonge fans van Paw Patrol hebben wij een leuke blauw-rode step met drie wielen. Deze step heeft een stoer ontwerp met afbeeldingen van Chase en Marshall van de populaire tv-serie. De step is eenvoudig in gebruik en biedt extra stabiliteit voor jonge kinderen die nog niet gewend zijn aan het fietsen.

Voor meisjes hebben we de kleurrijke Peppa Pig Step. Deze step heeft een vrolijk ontwerp in geel, roze en blauw en heeft een comfortabele zitting en handvatten. Met deze step kan uw kind veilig en plezierig fietsen.

Onze collectie Steps met drie wielen is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat uw kinderen veilig en stijlvol kunnen fietsen. Alle steps zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Bij ons vindt u de perfecte step voor uw kind, of u nu op zoek bent naar een stoere jongensstep, een kleurrijke meisjesstep of een step met led-verlichting. Bestel vandaag nog en laat uw kinderen genieten van het plezier van het fietsen!

 35,96 Inc 21% BTW
 35,96 Inc 21% BTW
 35,96 Inc 21% BTW
 35,96 Inc 21% BTW