Toont alle 9 resultaten

Steps zijn een geweldige manier om kinderen op een leuke en actieve manier van de ene plek naar de andere te brengen. Een step is een lichtgewicht voertuig met twee of drie wielen en een stuur, waarbij de berijder zich voortbeweegt door te steppen met zijn voet. Het is een populaire en gezonde manier van vervoer voor kinderen, omdat het de spieren versterkt en de conditie verbetert.

Bij onze kinderfietsen website bieden wij een breed scala aan steps voor zowel jongens als meisjes in verschillende maten en kleuren. Of het nu gaat om een eenvoudige step voor de beginnende stepper of een stoere stuntstep voor de meer ervaren stepper, bij ons vindt u het allemaal.

Onze steps zijn van hoge kwaliteit en zijn ontworpen met de veiligheid van uw kind in gedachten. Veel van onze steps zijn voorzien van LED-verlichting, zodat uw kind ook in het donker goed zichtbaar is. We hebben ook steps met stevige handvatten en antislipvoetenplanken voor extra veiligheid.

Een step is niet alleen een handig vervoermiddel, het is ook een geweldige manier voor kinderen om buiten te spelen en actief te zijn. Steppen is niet alleen leuk, het helpt ook om het evenwicht en de coördinatie van uw kind te verbeteren.

Bekijk ons assortiment aan steps en kies de perfecte step voor uw kind. Of het nu gaat om een stoere zwarte step met rode accenten of een schattige roze step met een bijpassende helm, bij ons vindt u het allemaal. Bestel vandaag nog en geef uw kind de kans om plezier te hebben en gezond te blijven!