Enig resultaat

Als je op zoek bent naar een manier om spullen mee te nemen op de kinderfiets, dan is een voor- en achterdrager de ideale oplossing. Met een voordrager kun je bijvoorbeeld een schooltas, boodschappen of andere kleine items veilig en gemakkelijk meenemen. Een achterdrager is geschikt voor grotere tassen, kratten of manden en kan ook gebruikt worden om een kinderzitje op te monteren.

Bij onze kinderfietsen vind je een ruime selectie aan voor- en achterdragers in verschillende kleuren en maten. Zo kun je altijd de perfecte drager vinden die past bij jouw kinderfiets. Kies bijvoorbeeld voor een witte voordrager als je kinderfiets ook een witte kleur heeft, of ga voor een zwarte achterdrager als je een stoere look wilt creëren.

Onze voor- en achterdragers zijn gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, zodat je er jarenlang plezier van hebt. Daarnaast zijn ze eenvoudig te monteren en passen ze op de meeste kinderfietsen. Bekijk ons assortiment en vind de perfecte voor- en achterdrager voor jouw kinderfiets.

Ben je op zoek naar een specifieke voordrager, bijvoorbeeld een witte voordrager voor 26 inch kinderfietsen? Bij ons vind je de perfecte voordrager die past bij jouw kinderfiets. Onze voordragers zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat je spullen veilig en gemakkelijk kunt meenemen op de fiets.

 14,95 Inc 21% BTW