Toont alle 3 resultaten

Welkom bij onze categorie Overige accessoires! Hier vind je allerlei leuke en handige accessoires voor de kinderfietsen van jouw kleintjes. We hebben een ruim assortiment aan verschillende accessoires in allerlei kleuren en stijlen om uit te kiezen.

Als je op zoek bent naar wat extra flair voor de fiets van jouw kind, dan zijn onze handvatstreamers en bloemen guirlandes een leuke optie. Onze handvatstreamers zijn verkrijgbaar in een veelvoud aan kleuren en zorgen voor wat extra kleur en beweging tijdens het fietsen. De bloemen guirlandes zijn verkrijgbaar in een mix van kleuren en maken van de fiets van jouw kind een echte eyecatcher.

Voor de poppenmoeders onder ons hebben we een roze poppenzitje dat eenvoudig aan het stuur van de kinderfiets kan worden bevestigd. Zo kan jouw kind altijd haar favoriete pop of knuffel meenemen tijdens het fietsen.

We hebben ook leuke accessoires voor de Disney Frozen fans. Het Disney Frozen 2 windmolentje en handvatstreamers zijn beide verkrijgbaar in de kleuren blauw en paars en zijn versierd met afbeeldingen van de geliefde personages uit de film.

Bij onze Overige accessoires vind je ook nog andere handige accessoires, zoals fietsbellen, fietsmanden en nog veel meer. Onze accessoires zijn van hoge kwaliteit en gemakkelijk te monteren. Maak de fiets van jouw kind compleet met onze leuke accessoires en maak het fietsen nog leuker en veiliger!