Toont alle 2 resultaten

Welkom bij onze categorie Steps 12 inch! Hier vindt u onze selectie van steps met wielen van 12 inch, perfect voor jongens en meisjes vanaf ongeveer 2 jaar oud.

Onze Steps 12 inch collectie bestaat uit de populaire Volare Steps in zowel zwart/rood als lime kleuren. Deze steps hebben een stevig frame en zijn voorzien van comfortabele handvatten en een anti-slip voetenplank. Ze zijn uitgerust met leuke details, zoals een handig mandje voorop en een bel om te waarschuwen voor naderende voetgangers.

Onze steps zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook zeer geschikt om kinderen te helpen hun motorische vaardigheden te ontwikkelen. Het rijden op een step vereist balans, coördinatie en controle, en kan daarom helpen bij de ontwikkeling van het evenwichtsgevoel en de spierkracht. Bovendien kunnen kinderen met een step op een leuke en veilige manier de omgeving verkennen en hun verbeelding en creativiteit stimuleren.

Onze Steps 12 inch collectie is zorgvuldig samengesteld om aan de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit te voldoen. Alle steps zijn voorzien van de benodigde veiligheidsmaatregelen, zoals handremmen en bescherming tegen overbelasting. Bovendien zijn ze lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren, waardoor kinderen er veilig en comfortabel op kunnen rijden.

Wij zijn trots op onze Steps 12 inch collectie en we zijn er zeker van dat u de perfecte step voor uw kind zult vinden. Door onze collectie te bekijken en uw favoriet te kiezen, geeft u uw kind de kans om te genieten van de gezonde, actieve en plezierige ervaring van het rijden op een step!